Automaat rijles Enschede

Kan jij niet wachten op je eerste rijles in Enschede, maar wil je wel graag in een automaat lessen? Dat kan bij rijschool Fady One in Enschede. Wij bieden speciale automaat rijles pakketten aan. Jij bepaalt zelf hoeveel rijlessen je wilt volgen. En je beslist ook zelf het gewenste tempo. Snel je rijbewijs halen, binnen 2 tot 8 weken, of op een rustiger tempo. Ga voor Fady One voor jouw automaat rijles Enschede!

Vind jij het prettiger om in een auto met automaat rijles te nemen in Enschede? Je kan dan terecht bij Fady One. Als rijschool in Enschede geven we een gratis proefles voor automaat. Zodat je kan ontdekken of een automaat wat voor jou is.

Volg je eerste automaat rijles Enschede bij Fady One

  • Binnen 2 tot 8 acht weken haal jij al je rijbewijs
  • Rijles van een bevoegd rijinstructeur (IBKI)
  • Hoog slagingspercentage
  • Flexibele lesplanning
  • In 5 stappen naar je rijbewijs
  • Gratis proefles

Verschil: automaat en handmatig

Wat is het verschil eigenlijk tussen automaat en handmatig? Een schakelauto is een auto waarbij handmatig geschakeld dient te worden met een versnellingspook. In een auto met een automatische versnellingsbak hoef je niet meer zelf te schakelen. Dat is ideaal en veiliger.

Waarom kiezen voor een automaat en niet voor een schakelauto?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om rijlessen te volgen in een automaat. Dat heeft meerdere redenen. Ten eerste draait het om gemak en rust. Je hebt tijdens het rijden van een automaat minder handelingen die je moet verrichten. De beheersing van deze auto is eenvoudiger. Daardoor heb jij meer tijd om de verkeerssituatie in je op te nemen. Dat geeft rust in je hoofd en meer vertrouwen.

Ten tweede is lessen in een automaat prettiger voor de mensen die moeite hebben met schakelen. En voor de mensen waarbij de motoriek het niet toestaat om ook nog het schakelen erbij te leren. Dus vind jij het lastig om meerdere dingen tegelijk te doen of is schakelen niet jouw ding? Dan kan automaat rijles Enschede voor jou een uitkomst bieden.

Ten derde verwachten grote autoleveranciers dat de handgeschakelde auto over pakweg 10 jaar uit het straatbeeld verdwenen zal zijn. Dit komt door de opkomst van hybride en elektrische auto’s.

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool in Enschede jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

De automaat pakketten van onze rijschool in Enschede

Natuurlijk wil je eerst weten of automaat rijles Enschede iets voor jou is. Daarom kun je een gratis proefles plannen. Tijdens deze proefles leer je de beginselen van automaat rijles Enschede. Je gaat samen met de instructeur kijken of dit geschikt is voor jou. Daarna zijn er verschillende pakketten te verkrijgen. Bij rijschool Fady One in Enschede heb je de keuze uit diverse automaat pakketten. Zo kan je kiezen uit pakketten van 21 rijlessen variërend tot 65 rijlessen. Daartussenin zijn nog volop mogelijkheden. En als je minder lessen nodig hebt, betalen wij het verschil uiteraard terug. Tevens bieden we speciale autorijles pakketten aan, onder andere gericht op faalangst. Heb je last van faalangst maar wil je toch graag je automaat rijbewijs Enschede behalen? Dan is dit pakket passend voor jou. In dit pakket zit een herexamen bijgevoegd zodat de druk op het presteren wordt verlaagd, want je hebt immers nog een tweede kans. Ook zit bij dit pakket de optie om tijdens je examen een pauze in te lassen. Hierdoor kun je tot rust komen en kan dit je helpen om te slagen.

Daarnaast hebben we een kennismakingspakket automaat opgesteld. Mocht je na de proefles nog twijfels hebben over automaat rijles Enschede, dan kun je gebruikmaken van dit pakket. Door middel van dit pakket kun je er nog beter achter komen of automaat rijles Enschede iets voor jou is.

Je automaat rijbewijs halen in Enschede

Het nadeel van een automaat rijles Enschede is dat je een rijbewijs met code 78 ontvangt. Dit houdt in dat je een automaat rijbewijs hebt en dit rijbewijs is alleen geldig voor voertuigen met automatische schakeling. Je bent niet bevoegd om een schakelauto te besturen of een ander voertuig met een motor met handbediende koppelingshendel.

Veilig lessen onder leiding van een ervaren rijinstructeur

Onze rijschool in Enschede heeft bevoegde en ervaren rijinstructeurs in dienst. We stellen alles in het werk om jou goed op te leiden als autobestuurder. Voordat je het weet kun jij veilig zelfstandig de weg op. Autorijden is leuk en dat willen we ook graag aan jou laten zien.

Theorie-examen automaat rijles Enschede

Bij automaat rijles Enschede behoort ook een theorie-examen, net als bij handgeschakelde rijlessen. Ook voor de theorie-examens kun je ondersteuning krijgen. Er zijn voor de voorbereiding op de theorie-examens ook pakketten te verkrijgen. Bij een theoriepakket zijn de volgende dingen inbegrepen: Een theoriecursus met een onbeperkt aantal uren, een lesboek en een CD, vijf uur theorie in de auto onder begeleiding en de mogelijkheid om de theorie in de praktijk te ervaren. Bij het laatste punt rijdt de instructeur en hij geeft tijdens de rit uitleg over de verschillende situaties die jullie tegenkomen. Jij kijkt mee en hierdoor kun je beter visualiseren en je beter de situaties inbeelden tijdens je examen. Dit is erg effectief, je leert immers beter door het zelf te ervaren.

De verschillende blokken bij automaat rijles Enschede

Er is een mogelijkheid om voor lesblokken en/of toetsblokken te kiezen bij automaat rijles Enschede. De verschillende blokken van automaat rijles Enschede worden nu verder toegelicht. Het eerste blok is een rijles blok. Dit blok bestaat uit 4 rijlessen. Elke les duurt 60 minuten en tijdens deze lessen kun je al veel ervaring opdoen. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor een DUO-lesblok te kiezen. Tijdens dit blok maak je kennis met verschillende wegsituaties. Je krijgt les in de bijzondere verrichtingen, zodat je deze snel onder de knie hebt. Ook ga je beginnen aan een snelwegtraining. Tijdens deze training leer je: hoe je veilig de snelweg oprijdt, hoe je veilig inhaalt en hoe je veilig de snelweg verlaat. Als laatste krijg je bij dit blok ook nog avondtraining. Hier leer je hoe je veilig in het donker kunt rijden. Dit is erg belangrijk, omdat je minder ziet dan overdag en je dus ook veilig om moet leren gaan met verschillende tijdstippen waarop je rijdt. Ook kun je voor een toetsblok kiezen. Dit toetsblok geeft je toegang tot het doen van een tussentijdse toets. Bij de tussentijdse toets wordt je getoetst op de bijzondere verrichtingen, zodat je deze niet meer hoeft te doen tijdens je praktijkexamen. Tijdens deze tussentijdse toets word je begeleid door je eigen instructeur waar je normaal ook je automaat rijles Enschede van hebt. Als laatste heb je bij automaat rijles Enschede de keuze voor een examenblok. In dit blok leg je je examen af onder begeleiding van je eigen instructeur en heb je beschikking tot een lesvoertuig.

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Voorjaars-actie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!