Rijles Enschede

Wil jij rijles Enschede nemen en beginnen met je rijbewijs halen in Enschede en omstreken? Een betrouwbare rijschool in Enschede met hoog slagingspercentage en fijne instructeurs is Fady One. Wil jij graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen Enschede, al in twee tot acht weken? Dan is het ook mogelijk om een spoedcursus voor je rijbewijs bij ons aan te vragen. Zo kun jij zo snel mogelijk veilig zelfstandig de weg op en daar helpen we graag bij door je goed op te leiden achter het stuur door middel van rijles Enschede.

Wil jij kennismaken met onze rijschool in Enschede? Neem dan gerust contact op voor een proefles.

Voordelig en snel je rijbewijs halen door rijles Enschede

Of jij nu via een spoedcursus je rijbewijs wilt halen of op de reguliere manier waarbij je één of twee keer per week lest (of een ander gewenst tempo), het kan allemaal voordelig bij rijschool Fady One. Wij helpen je in vijf stappen aan je rijbewijs. De voordelen van onze rijles Enschede op een rij:

  • Binnen 2 – 8 weken je rijbewijs
  • Rijles Enschede en omgeving van een bevoegd rijinstructeur (IBKI)
  • Flexibele lesplanning
  • In 5 stappen naar je rijbewijs

Rijles Enschede: automaat of handmatig?

Voor rijles Enschede bij Fady One heb je de keuze tussen lessen in een automaat of schakelauto. De meeste mensen leren autorijden in een auto waarbij handmatig geschakeld dient te worden middels de versnellingspook. Haal je in een geschakelde auto jouw rijbewijs, dan mag je automatisch ook in een automaat rijden.

Kies je voor automaat? Dan neem je rijles Enschede voor een rijbewijs met code 78. Dit rijbewijs is alleen geldig voor voertuigen met automatische schakeling. Deze code komt na je rijexamen op je rijbewijs te staan. Je bent hierna niet bevoegd om een voertuig te besturen met een motor met handbediende koppelingshendel. Over het algemeen wordt automatische schakeling als makkelijker autorijden beschouwd, je hoeft namelijk niet te schakelen.

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool Enschede jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Een rijschool die bij jou past

Het is belangrijk om te kiezen voor een rijschool die bij jou past. Je zal toch heel wat uren samen met de rijinstructeur in de auto zitten tijdens de rijles Enschede. Dan is het wel zo prettig als onze manier van uitleggen en lesgeven fijn is voor jou. Dat is ook de reden dat je altijd eerst voor een proefles komt. Je kunt even aftasten of jij prettig voelt bij de bevoegd rijinstructeur (IBKI).

Daarnaast is het belangrijk om erop te letten of de tijden waarop jij graag wilt lessen beschikbaar zijn. Gelukkig hanteren wij een zeer flexibele lesplanning, waardoor dit bijna nooit een probleem is voor onze leerlingen. Dankzij de 5 stappen die wij met je doorlopen tijdens o.a. de spoedcursus voor jouw rijbewijs Enschede, weet je altijd hoe je ervoor staat. Klinkt dit goed? Dan zijn wij wellicht de rijschool voor jou.

Kies je lespakket

Je bent bij ons altijd vrij om zelf je lespakket te kiezen, wat inhoudt dat jij zelf bepaalt hoeveel lessen je vooraf wilt opnemen in het lespakket van je rijopleiding. Hier vindt je al onze lespakketten Om je daarbij goed op weg te helpen en je een eerlijk advies te geven, zal de instructeur jou na je proefles adviseren over je lespakket. Op basis van diverse inzichten krijg je dus een eerlijk pakketadvies, zodat jij uiteindelijk als het goed is precies genoeg lessen hebt waarbinnen jij je rijbewijs zult halen.

Doe je rijles Enschede bij autorijschool Fady One!

Vraag nu jouw proefles aan

Rijbewijs halen Enschede

Het behalen van je rijbewijs is een spannende en belangrijke stap in je leven. In Enschede zijn er rijscholen waar je terecht kunt voor kwalitatieve rijlessen en één van deze rijscholen is Fady One. Als je kiest voor rijbewijs halen Enschede, bij Fady One, dan kies je voor een ervaren instructeur en een hoge slagingskans. Veel inwoners van de stad en omliggende regio’s hebben positieve ervaringen opgedaan bij rijbewijs halen Enschede. De straten van de stad bieden een mooie mix van stedelijke en landelijke wegen, waardoor je als cursist goed voorbereid wordt op alle mogelijke verkeerssituaties. Daarnaast hanteren wij bij rijbewijs halen Enschede flexibele lestijden, waardoor je kunt lessen op momenten die jou uitkomen zodat jij snel jouw rijbewijs halen Enschede kunt.

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel een vraag

 

reCAPTCHA is required.

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Kloosterland 25
7577 DP Oldenzaal

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Voorjaarsactie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!