Rijles in Enschede

Wil jij rijles in Enschede nemen en beginnen met het behalen van je rijbewijs? Een betrouwbare rijschool in Enschede met hoog slagingspercentage en fijne instructeurs is Fady One. Wil jij graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen, al in twee tot acht weken? Dan is het ook mogelijk om een spoedcursus voor je rijbewijs in Enschede bij ons aan te vragen. Zo kun jij zo snel mogelijk veilig zelfstandig de weg op en daar helpen we graag bij door je goed op te leiden achter het stuur.

Wil jij kennismaken met onze rijschool in Enschede? Neem dan gerust contact op voor een proefles.

Voordelig en snel je rijbewijs halen

Of jij nu via een spoedcursus je rijbewijs in Enschede wilt halen of op de reguliere manier waarbij je één of twee keer per week lest (of een ander gewenst tempo), het kan allemaal voordelig bij rijschool Fady One. Wij helpen je in vijf stappen aan je rijbewijs. De voordelen van onze rijschool in Enschede op een rij:

  • Binnen 2 – 8 weken je rijbewijs
  • Rijles in Enschede en omgeving van een bevoegd rijinstructeur (IBKI)
  • Flexibele lesplanning
  • In 5 stappen naar je rijbewijs

Rijles in Enschede: automaat of handmatig?

Voor rijles in Enschede bij Fady One heb je de keuze tussen lessen in een automaat of schakelauto. De meeste mensen leren autorijden in een auto waarbij handmatig geschakeld dient te worden middels de versnellingspook. Haal je in een geschakelde auto jouw rijbewijs, dan mag je automatisch ook in een automaat rijden.

Kies je voor automaat? Dan neem je rijles in Enschede voor een rijbewijs met code 78. Dit rijbewijs is alleen geldig voor voertuigen met automatische schakeling. Deze code komt na je rijexamen op je rijbewijs te staan. Je bent hierna niet bevoegd om een voertuig te besturen met een motor met handbediende koppelingshendel. Over het algemeen wordt automatische schakeling als makkelijker autorijden beschouwd, je hoeft namelijk niet te schakelen.

Een rijschool die bij jou past

Het is belangrijk om te kiezen voor een rijschool die bij jou past. Je zal toch heel wat uren samen met de rijinstructeur in de auto zitten voor je rijopleiding. Dan is het wel zo prettig als onze manier van uitleggen en lesgeven fijn is voor jou. Dat is ook de reden dat je altijd eerst voor een proefles komt. Je kunt even aftasten of jij prettig voelt bij de bevoegd rijinstructeur (IBKI).

Daarnaast is het belangrijk om erop te letten of de tijden waarop jij graag wilt lessen beschikbaar zijn. Gelukkig hanteren wij een zeer flexibele lesplanning, waardoor dit bijna nooit een probleem is voor onze leerlingen. Dankzij de 5 stappen die wij met je doorlopen tijdens o.a. de spoedcursus voor jouw rijbewijs in Enschede, weet je altijd hoe je ervoor staat. Klinkt dit goed? Dan zijn wij wellicht de rijschool in Enschede voor jou. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende proefles.

Kies je lespakket

Je bent bij ons altijd vrij om zelf je lespakket te kiezen, wat inhoudt dat jij zelf bepaalt hoeveel lessen je vooraf wilt opnemen in het lespakket van je rijopleiding. Hier vindt je al onze lespakketten Om je daarbij goed op weg te helpen en je een eerlijk advies te geven, zal de instructeur jou na je proefles adviseren over je lespakket. Op basis van diverse inzichten krijg je dus een eerlijk pakketadvies, zodat jij uiteindelijk als het goed is precies genoeg lessen hebt waarbinnen jij je rijbewijs zult halen.

Gratis proefles en kennismaking

Wil jij graag starten met rijles in Enschede en kennismaken met rijschool Fady One? Neem dan direct contact met ons op om je proefles in te plannen. Je kunt hier direct je gegevens achterlaten om je proefles te plannen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, zodat je snel kunt starten en kennis kunt maken met je rijinstructeur.

Zomeractie!

€5,- Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!