Rijschool Enschede

Ben jij op zoek naar een rijschool Enschede? Dan ben je van harte welkom bij Fady One. Bij ons haal je binnen twee tot acht weken al jouw rijbewijs. Wij bieden diverse pakketten aan zodat je altijd een pakket hebt dat aansluit bij wat jij nodig hebt om jouw rijbewijs zo voordelig mogelijk te halen. Haal jouw rijbewijs bij dé rijschool Enschede Fady one!

Rijles nemen bij Rijschool Enschede Fady One

  • Binnen twee tot acht weken jouw rijbewijs behaald;
  • Les met een bevoegd rijinstructeur (IBKI);
  • Flexibele lesplanning;
  • In vijf stappen naar jouw rijbewijs.

Wil je ook snel en voordelig jouw rijbewijs halen? Neem dan direct contact op met Fady One: rijschool Enschede voor een gratis proefles. Deze kun je zeer eenvoudig via onze website aanvragen.

In vijf stappen naar jouw rijbewijs

Door onze werkwijze ga jij in slechts vijf stappen naar jouw rijbewijs met de rijschool Enschede. Je begint met een gratis proefles. Op deze manier kun jij kennis met mij maken en bekijken we welk pakket voor jou het meest geschikt is. Stap twee is dat je de rijlessen inplant op een tijdstip dat in jouw schema past. Wij, als rijschool Enschede, zijn hierin flexibel en passen ons graag aan, zodat het altijd past in jouw agenda.

Voor de derde stap haal je jouw theorie examen. Bij al onze rijles pakketten krijg je een theorie cursus van 5 uur. Tijdens de tussentijdse toets krijgen we inzicht in jouw ontwikkeling. Als je deze haalt, heb je vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen tijdens het examen. Stap 5 is het praktijkexamen. Het doel is natuurlijk dat je deze in één keer haalt. Dat is natuurlijk geen probleem bij Fady One, rijschool Enschede!

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool Enschede jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Kies uit diverse pakketten rijschool Enschede

Je kunt bij ons kiezen uit diverse pakketten. De keuze van rijschool Enschede is uit diverse pakketten van 21 autorijlessen tot 65 autorijlessen. Indien je minder lessen nodig hebt, betalen wij het verschil uiteraard terug. Heb je met spoed jouw rijbewijs nodig? Dan bieden wij ook een spoedpakket aan. Tijdens de gratis proefles bepalen wij of jij de capaciteiten in je hebt om een middels een spoedcursus jouw rijbewijs door onze rijschool Enschede te halen.

Heb je een proefles gehad maar weet je nog niet zeker of Fady One, rijschool Enschede, aansluit bij jouw wensen? Kies dan voor het kennismakingspakket. Dit zijn drie lessen, waarna je nog kunt beslissen of je wel of niet bij ons gaat lessen.

“Wij hebben diverse rijles pakketten, zodat je altijd een pakket hebt dat aansluit bij jou”

Handgeschakeld of automaat

Normaal gesproken krijg je bij de rijles les in een handgeschakelde auto. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een automaat. Hier bieden wij dezelfde pakketten aan als bij de handgeschakelde cursussen maar dan krijg je de rijlessen in een automaat. Ook hiervoor kun je je direct via onze website aanmelden. Zo vind je altijd een pakket die past bij jouw wensen bij Fady One, rijschool Enschede

Rijlessen en examen met faalangst bij rijschool Enschede

Daarnaast biedt rijschool Enschede ook een faalangstpakket aan. Hiermee kun je op een relaxte wijze jouw rijbewijs behalen. Daarnaast kunnen wij ook een faalangstexamen voor jou aanvragen. Je krijgt dan een examinator die getraind is om mensen met faalangst te begeleiden. Je kunt daarnaast ook tijdens de rit om een time-out vragen.

Tijdens het faalangstexamen heb je ook meer tijd. De examenrit is altijd 35 minuten maar tijdens een faalangstexamen heb je hier 1 uur en 20 minuten de tijd voor. De overige tijd is voor een time-out en om voor zoveel mogelijk rust te zorgen. Verder verloopt het faalangstexamen in dezelfde volgorde als het gewone examen.
Vraag nu jouw proefles aan

Click here if you want to take driving lessons in English

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen Fady One, rijschool Enschede, aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Gratis Proefles bij rijschool Enschede

Wil je beginnen met je rijlessen bij rijschool Enschede? Start dan met een gratis proefles bij Fady One. Tijdens deze proefles maak je kennis met onze instructeur en bespreken we welk lespakket het beste bij jou past. Zo zorgen we ervoor dat je een persoonlijk leertraject krijgt dat aansluit bij jouw schema en behoeften. Bij rijschool Enschede staat flexibiliteit en persoonlijke aandacht centraal.

Op weg naar je theorie-examen

Na je proefles bij rijschool Enschede ga je verder met het plannen van je rijlessen. Bij rijschool Enschede kun je rekenen op flexibele lestijden, zodat je lessen altijd passen binnen jouw drukke agenda. Vervolgens ga je bij rijschool Enschede je theorie examen halen, ondersteund door onze 5-uur durende theoriecursus die inbegrepen is bij elk lespakket.

Tussentijdse toets en praktijkvoorbereiding

Bij rijschool Enschede krijg je de kans om een tussentijdse toets af te leggen, waarmee je een vrijstelling kunt verdienen voor de bijzondere verrichtingen tijdens je praktijkexamen. Deze toets is een belangrijke stap in je opleiding bij rijschool Enschede, omdat het inzicht geeft in je vorderingen en waar je nog aan moet werken voor je praktijkexamen.

Succesvol afrijden met rijschool Enschede

De laatste stap in je rijopleiding bij rijschool Enschede is het praktijkexamen. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je alle benodigde vaardigheden en het nodige verkeersinzicht hebt om met vertrouwen je examen te halen. Bij rijschool Enschede streven we ernaar om jou in één keer te laten slagen. Klaar om te starten? Neem contact op met rijschool Enschede voor een gratis proefles en zet de eerste stap naar jouw rijbewijs!

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Voorjaars-actie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!