Spoedcursus Rijbewijs

Snel rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedcursus rijbewijs!

Spoedcursussen zijn zeer aan te raden voor cursisten die met spoed hun rijbewijs moeten halen voor werk of studie. Een spoedcursus rijbewijs is eveneens geschikt voor cursisten die geen zin hebben om maandenlang te lessen. Je kunt bij Rijschool Fady One al binnen 10, 15 of 20 dagen je rijbewijs te halen! Binnen het spoedpakket van iQdrive krijg je 19 lessen van 60 minuten. Na 19 lessen leg jij versneld je rijexamen af. Zo is snel rijbewijs halen nog een keer te doen!

Ook is het mogelijk om de spoedcursus rijbewijs te verdelen tussen 3 à 4 weken. Tijdens de spoedcursus rijd je 3 à 4 lesuren achter elkaar. Op deze manier leer je het veel sneller en gemakkelijker, omdat je meer achter het stuur zit dan bij de gewone rijlessen. Met spoed rijbewijs halen kun je zo werkelijkheid maken!

Zorg dat je het theorie-examen behaald hebt

Wil je knallen tijdens de spoedcursus rijbewijs? Dan is het belangrijk dat je het theorie-examen al in de pocket hebt voordat je start met de opleiding. Je mag je praktijkexamen namelijk niet afleggen wanneer je nog niet in het bezit bent van een theorie-examen. Zo zorg jij dat je snel rijbewijs halen nog sneller kan verlopen!

Wat houdt de spoedcursus rijbewijs in?

Kosten van het pakket: €1.700,-

  • 18 rijlessen
  • 60 minuten per les
  • Praktijkexamen.
  • Begeleiding door je rijcoach
  • Inclusief één herexamen t.w.v. € 260,00

Heb je minder lessen nodig, wij betalen het verschil terug!

Proefles:

Kennismaking

Gratis

Wil je de spoedcursus rijbewijs zo snel mogelijk inplannen? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken voor een GRATIS proefles. Met een proefles bepalen wij of je de capaciteiten in je hebt voor een spoedcursus rijbewijs. Het is belangrijk dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel hebt. Weet wel: de proefles is alleen gratis wanneer je ook echt bij Rijschool Fady One komt lessen.

Rijschool Fady One heeft géén wachttijd en er kan per direct een examen gereserveerd worden om zo snel mogelijk te kunnen afrijden voor je spoedcursus rijbewijs!

Reacties van leerlingen:

“Bij een faalangstexamen is er veel meer rust dan bij een gewoon rijexamen.”
Desley (18)

‘Ik vond het heel fijn dat ik bij het faalangstexamen de mogelijkheid van een time-out had.’
Sharon (17)

Snel rijbewijs halen bij Fady One

Onze spoed rijbewijs halen bij Rijschool Fady One is ontworpen voor maximale efficiëntie en gemak. Als je kiest voor onze cursus, kun je verwachten dat je rijvaardigheden zich snel zullen ontwikkelen. Dit is ideaal voor studenten die door hun drukke schema geen tijd hebben voor langdurige cursussen. We zorgen ervoor dat elke les intensief en productief is, waardoor je snel vooruitgang boekt en snel rijbewijs halen mogelijk is. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen bij elk aspect van het autorijden, van de basisbeginselen tot complexe verkeerssituaties, zodat je vol vertrouwen en bekwaam wordt in het besturen van een auto en je na het spoed rijbewijs halen direct de weg op kunt!

Spoed rijbewijs halen

Daarnaast bieden we flexibele planningsmogelijkheden voor onze spoed rijbewijs halen cursus. We begrijpen dat iedereen een ander leertempo heeft en daarom passen we het lespakket aan jouw specifieke behoeften aan. Als je vindt dat je minder lessen nodig hebt dan in het pakket zijn opgenomen, dan respecteren we dat en bieden we een terugbetaling voor de niet-gebruikte lessen. Dit maakt onze snel rijbewijs halen cursus niet alleen effectief, maar ook kostenefficiënt. Kies voor Rijschool Fady One voor een snelle, flexibele en gepersonaliseerde benadering van je rijopleiding.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Najaarsactie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!