Rijschool in Enschede

Ben jij op zoek naar een rijschool in Enschede? Dan ben je van harte welkom bij Fady One. Bij ons haal je binnen twee tot acht weken al jouw rijbewijs. Wij bieden diverse pakketten aan zodat je altijd een pakket hebt dat aansluit bij wat jij nodig hebt om jouw rijbewijs zo voordelig mogelijk te halen.

Rijles nemen in Enschede bij Fady One

  • Binnen twee tot acht weken jouw rijbewijs behaald;
  • Les met een bevoegd rijinstructeur (IBKI);
  • Flexibele lesplanning;
  • In vijf stappen naar jouw rijbewijs.

Wil je ook snel en voordelig jouw rijbewijs halen? Neem dan direct contact op met Fady One voor een gratis proefles. Deze kun je zeer eenvoudig via onze website aanvragen.

In vijf stappen naar jouw rijbewijs

Door onze werkwijze ga jij in slechts vijf stappen naar jouw rijbewijs. Je begint met een gratis proefles. Op deze manier kun jij kennis maken met onze rijschool en bekijken we welk pakket voor jou het meest geschikt is. Stap twee is dat je de rijlessen inplant op een tijdstip dat in jouw schema past.

Voor de derde stap haal je jouw theorie examen. Bij al onze pakketten krijg je een theorie cursus van 5 uur. Tijdens de tussentijdse toets krijgen we inzicht in jouw ontwikkeling. Als je deze haalt, heb je vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen tijdens het examen. Stap 5 is het praktijkexamen. Het doel is natuurlijk dat je deze in één keer behaalt.

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool in Enschede jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Kies uit diverse pakketten

Je kunt bij ons kiezen uit diverse pakketten. De keuze is uit diverse pakketten van 21 autorijlessen tot 65 autorijlessen. Indien je minder lessen nodig hebt, betalen wij het verschil uiteraard terug. Heb je met spoed jouw rijbewijs nodig? Dan bieden wij ook een spoedpakket aan. Tijdens de gratis proefles bepalen wij of jij de capaciteiten in je hebt om een middels een spoedcursus jouw rijbewijs in Enschede te halen.

Heb je een proefles gehad maar weet je nog niet zeker of onze rijschool aansluit bij jouw wensen? Kies dan voor het kennismakingspakket. Dit zijn drie lessen, waarna je nog kunt beslissen of je wel of niet bij ons gaat lessen.

“Wij hebben diverse pakketten, zodat je altijd een pakket hebt dat aansluit bij jou”

Handgeschakeld of automaat

Normaal gesproken krijg je bij ons les in een handgeschakelde auto. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een automaat. Hier bieden wij dezelfde pakketten aan als bij de handgeschakelde cursussen maar dan krijg je de rijlessen in een automaat. Ook hiervoor kun je je direct via onze website aanmelden.

Rijlessen en examen met faalangst

Daarnaast bieden wij ook een faalangstpakket aan. Hiermee kun je op een relaxte wijze jouw rijbewijs behalen. Daarnaast kunnen wij ook een faalangstexamen voor jou aanvragen. Je krijgt dan een examinator die getraind is om mensen met faalangst te begeleiden. Je kunt daarnaast ook tijdens de rit om een time-out vragen.

Tijdens het faalangstexamen heb je ook meer tijd. De examenrit is altijd 35 minuten maar tijdens een faalangstexamen heb je hier 1 uur en 20 minuten de tijd voor. De overige tijd is voor een time-out en om voor zoveel mogelijk rust te zorgen. Verder verloopt het faalangstexamen in dezelfde volgorde als het gewone examen.
Vraag nu jouw proefles aan

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel een vraag

 

reCAPTCHA is required.

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Kloosterland 25
7577 DP Oldenzaal

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Zomeractie!

€5,- Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!