Rijschool Hengelo

Zoek je naar een rijschool Hengelo? Maak dan kennis met autorijschool Fady One. Wij zijn een betrouwbare rijschool Hengelo met een hoog slagingspercentage en behulpzame rijinstructeurs. Bij onze rijschool Hengelo kun je al binnen 2 tot 8 weken je rijbewijs halen. Mocht je haast hebben met het behalen van je autorijbewijs, dan is ons spoedpakket voor rijles Hengelo precies wat je zoekt. Daarnaast bieden we meer speciale pakketten aan, waaronder een faalangstpakket.

We verwelkomen je graag bij onze rijschool Hengelo. Mocht je geïnteresseerd zijn in een gratis proefles, dan kun je deze direct aanvragen via onze website. Bij vragen of voor meer informatie zijn we telefonisch bereikbaar op 06 – 141 809 65.

Fijne autorijschool Hengelo | Rij veilig met Fady One

 • Binnen 2 tot 8 acht weken haal jij je rijbewijs
 • Rijles van een bevoegd rijinstructeur (IBKI)
 • Flexibele lesplanning
 • In 5 stappen naar je autorijbewijs
 • Gratis proefles

Start met je eerste rijles bij rijschool Hengelo

Er zijn meerdere rijscholen actief in Hengelo en omgeving om jou rijles Hengelo te bieden. Maar welke rijschool Hengelo past het beste bij jou? En nog belangrijker: welke manier van lesgeven past het beste bij jou? Wat wij in ieder geval belangrijk vinden, is dat onze leerlingen zich zeker voelen tijdens het autorijden. Wij willen je zelfvertrouwen geven achter het stuur. En bovenal staat plezier hebben bovenaan op onze lijst.

Kun jij je hierin vinden en wil je graag starten met je eerste rijles Hengelo? Kom dan in contact met onze autorijschool Hengelo.

In 5 stappen naar je autorijbewijs met rijles Hengelo

De weg naar het behalen van je rijbewijs bestaat uit vijf stappen. We nemen onze werkwijze stap voor stap met je door:

 1. Gratis proefles:
  Kom kennismaken met onze rijschool Hengelo en je rijinstructeur. Tijdens de gratis proefles bekijken we welk rijlessen pakket voor jou het beste werkt.
 2. Plan je vervolg rijlessen:
  Als de proefles goed bevallen is en je hebt een definitieve keuze gemaakt voor een rijlespakket, plannen we het vervolg van de rijlessen in. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw schema.
 3. Haal je theorie examen:
  Je moet natuurlijk ook je theorie examen halen. Al onze pakketten zijn inclusief een 5 uur durende theoriecursus.
 4. De tussentijdse toets:
  Met behulp van de tussentijdse toets krijgen we zicht op je ontwikkeling. Als je de tussentijdse toets haalt, heb je vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen tijdens het examen.
 5. Het praktijkexamen:
  Tot slot: het allesbepalende praktijkexamen. We gaan zeker voor het ‘geslaagd in één keer’, maar als dat niet lukt is dat niet erg. We bieden een herexamen aan t.w.v. €260,00.

Rijschool Hengelo met verschillende pakketten

Zoals gezegd heb je bij ons de keuze uit verschillende autorijles pakketten. Je kunt kiezen uit pakketten met 21 rijlessen tot aan 65 rijlessen. Het meest gekozen rijlespakket is die met 35 rijlessen. Lees meer over onze rijles Hengelo pakketten op onze website. Jij beslist uiteindelijk hoeveel lessen je vooraf wilt opnemen in het lespakket van je rijopleiding. Zo heb je altijd een pakket die aansluit op jouw wensen bij rijschool Hengelo!

Automaat rijles Hengelo

Voor rijles Hengelo bij onze rijschool heb je de keuze tussen lessen in een automaat of schakelauto. De meeste mensen leren autorijden in een auto waarbij handmatig geschakeld dient te worden middels de versnellingspook. Kies je voor een automaat rijles Hengelo, dan ben je niet bevoegd om een voertuig met handbediende koppelingshendel te besturen.

Heb je vragen over onze rijopleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Je mag ons bellen of WhatsAppen op 06 – 141 809 65.

Click here if you want to take driving lessons in English

Persoonlijke aandacht bij rijschool Hengelo

Bij onze rijschool Hengelo begrijpen we dat iedereen uniek is en daarom passen we ons onderwijs aan jouw leerstijl aan. Of je nu de voorkeur geeft aan een gestructureerde of een meer ontspannen benadering, als ervaren rijinstructeur ben ik er om je te ondersteunen. We zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfverzekerd wordt in het verkeer. Onze lessen zijn niet alleen informatief en effectief, maar ook leuk en motiverend. En voor internationale studenten of expats bieden we rijles in het Engels aan, zodat je ook zonder taalbarrière kunt leren rijden. Begin je autorijavontuur bij rijschool Hengelo Fady One – waar kwaliteit en plezier samenkomen.

 

 

 

Vraag een gratis proefles aan bij onze autorijschool Hengelo

Snel en voordelig je rijbewijs halen? Neem dan contact op met Fady One, rijschool Hengelo. Je eerste rijles Hengelo is even spannend, dat begrijpen we volkomen. Met een gratis proefles haal je een deel van die spanning weg. Je leert je rijinstructeur kennen en ontdekt of onze manier van uitleggen en lesgeven fijn is voor jou.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Najaarsactie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!