Automaat rijles Hengelo bij autorijschool Fady One

Bij autorijschool Fady One kun je ook rijlessen voor het autorijbewijs B automaat. Rijles in een automaat is eenvoudiger dan in een schakelauto. Het schakelen gaat automatisch en de beheersing van het voertuig is makkelijker, hierdoor kun je meer aandacht besteden aan het verkeer. Neem lessen bij Fady One voor jouw automaat rijles Hengelo!

Besparing op de kosten bij automaat rijles Hengelo

Bij het volgen van lessen in een automaat rijles Hengelo kun je behoorlijk besparen op de rijles kosten. Doordat het schakel onderdeel wordt overgeslagen ben je minder tijd kwijt en heb je dus minder lessen nodig. Daarnaast ben je bij een automaat rijles Hengelo bij Autorijschool Fady One verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen.

 

Spoedpakket voor rijles automaat in Hengelo

Wil jij snel je rijbewijs voor een automaat halen? Kies dan voor een spoedopleiding!

Spoedcursussen zijn zeer aan te raden voor cursisten die hun rijbewijs snel nodig hebben voor hun werk of studie. Een spoedopleiding is eveneens geschikt voor cursisten die geen zin hebben om maandenlang automaat rijlessen in Hengelo te volgen. Je kunt bij Rijschool Fady One met automaat rijles in Hengelo al binnen 10, 15 of 20 dagen je rijbewijs halen!

Een nadeel voor automaat rijles Hengelo

Na het behalen van je rijbewijs in een automaat, krijg je een aantekening op je rijbewijs. Je mag dan uitsluitend rijden in een automaat. Wil je na het behalen van je automaat rijbewijs later toch in een handgeschakelde auto of in een auto met een half automaat rijden, dan moet je eerst een praktijkexamen in een handgeschakelde auto positief afronden. De theorie hoef je niet opnieuw te doen.

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij je rijbewijs halen met onze automaat rijles Hengelo? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Kies je lespakket

Je bent bij ons altijd vrij om zelf je lespakket te kiezen, wat inhoudt dat jij zelf bepaalt hoeveel lessen je vooraf wilt opnemen in het lespakket van je rijopleiding. Hier vindt je al onze lespakketten Om je daarbij goed op weg te helpen en je een eerlijk advies te geven, zal de instructeur jou na je proefles adviseren over je lespakket. Op basis van diverse inzichten krijg je dus een eerlijk pakketadvies, zodat jij uiteindelijk als het goed is precies genoeg lessen hebt waarbinnen jij je rijbewijs zult halen.
Vraag nu jouw proefles aan

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Voorjaars-actie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!