Haal je rijbewijs voor een automaat bij Fady One

Wil jij rijlessen volgen en je automaat rijbewijs halen? Dan is het belangrijk om te weten dat je een rijbewijs B met code 78 krijgt. Met dit rijbewijs mag je rijden in auto’s die een automatische versnellingsbak hebben. 

Verschil tussen rijles met een automaat en een handgeschakelde auto

Automaat rijles is grotendeels hetzelfde als rijles in een handgeschakelde auto. Het grote verschil is dat je niet leert om te schakelen en te koppelen. Doordat je deze twee dingen niet hoeft te doen, kun je je nog beter concentreren op het verkeer om je heen.

Je leert bij beide soorten rijles welke verkeersregels er zijn en hoe je ze toepast. Ook leer je met beide autorijlessen de rijvaardigheden zodat je een succesvol praktijkexamen kunt doen. 

Waarom automaat rijles?

  • je verricht minder handelingen tijdens de les (koppeling en schakelen)
  • je kunt je volledig concentreren op het verkeer
  • je leert alles om een goede weggebruiker te worden

Automaat rijles pakketten

Voor elk niveau is er wel een rijlespakket dat past. Het voordeel van een pakket is dat er een aantal dingen in zitten die je nodig hebt om succesvol jouw rijbewijs te halen, zoals:

Het aantal lessen en het pakket is afhankelijk van wat bij jou en bij jouw niveau past. Bekijk hier de Automaat Pakketten.

Spoedcursus autorijles

Heb je snel je rijbewijs nodig voor werk of studie? Of heb je geen zin om maandenlang te lessen? Dan is de spoedcursus autorijles van Fady One precies wat je nodig hebt. Binnen twee tot vier weken haal jij jouw rijbewijs. 

Aanmelden voor automaat rijles

Wil je met ons kennismaken en met het rijden in een automaat? Vraag dan een gratis proefles aan. Op basis van deze proefles bepalen we samen jouw rijniveau en welk pakket het beste bij jou past.

Liever een proefles in een handgeschakelde auto? Dat kan natuurlijk ook.

Click here if you want to take driving lessons in English

Najaarsactie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!