Rijschool Haaksbergen

Een goede rijschool Haaksbergen is Fady One. In de regio staan we bekend om onze snelheid: al binnen 2 tot 8 weken kun jij bij ons je rijbewijs halen. Wanneer je niet kunt wachten om te beginnen met je eerste rijles in Haaksbergen bieden wij een spoedpakket aan. Tijdens deze spoedcursus rij je 3 à 4 lesuren achter elkaar. Ontdek ook onze andere pakketten, o.a. gericht op faalangst en rijangst.

Er is een ruime keuze aan rijles pakketten. Kies je bijvoorbeeld voor 21 rijlessen (Lessen Vaardigheid Talent) of 45 rijlessen (Lessen Vaardigheid Beneden Gemiddeld)? Ben je er nog niet uit? Vraag dan een gratis proefles aan, dan adviseert de rijinstructeur welk lespakket het beste bij jou past. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Betrouwbare en flexibele rijschool Haaksbergen

 • Binnen 2 tot 8 acht weken haal jij al je rijbewijs
 • Rijles van een bevoegd rijinstructeur (IBKI)
 • Hoog slagingspercentage
 • Flexibele lesplanning
 • In 5 stappen naar je rijbewijs
 • Automaat rijles Haaksbergen
 • Gratis proefles

Volg je eerste rijles Haaksbergen bij Fady One

Je eerste rijles Haaksbergen meemaken is een belangrijk moment. Voor de allereerste keer in een auto stappen die je vervolgens zelf mag besturen. Dat moment vergeet je de rest van je leven niet. Wij zijn ons ervan bewust dat onze rijinstructeur een groot aandeel heeft in hoe jij de rijlessen ervaart. Als je onze manier van uitleggen en lesgeven prettig vindt, zal je een fijne tijd beleven bij onze rijschool Haaksbergen.

Op weg naar jouw rijbewijs

De weg naar jouw rijbewijs bestaat bij Fady One, rijschool Haaksbergen, in feite uit slechts 5 stappen. Deze 5 stappen zijn:

 1. Gratis proefles:
  Kom kennismaken met onze rijschool Haaksbergen en je rijinstructeur. Tijdens de gratis proefles bekijken we welk rijlessen pakket voor jou het beste werkt.
 2. Plan je vervolg rijlessen:
  Als de proefles goed is bevallen en je hebt een definitieve keuze gemaakt voor een rijlespakket, plannen we het vervolg van de reguliere rijlessen in. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw schema.
 3. Haal je theorie examen:
  Je moet natuurlijk ook je theorie examen halen. Al onze pakketten zijn inclusief een 5 uur durende theoriecursus.
 4. De tussentijdse toets:
  Met behulp van de tussentijdse toets krijgen we zicht op je ontwikkeling. Als je de tussentijdse toets haalt, heb je vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen tijdens het examen.
 5. Het praktijkexamen:
  Tot slot: het allesbepalende praktijkexamen. We gaan zeker voor het ‘geslaagd in één keer’, maar als dat niet lukt geeft dat niks. We bieden een herexamen aan t.w.v. €260,00.

De lespakketten van onze rijschool Haaksbergen

We hebben verschillende autorijles pakketten bij rijschool Haaksbergen waaruit je kunt kiezen. Jij bepaalt hoeveel lessen je vooraf wilt opnemen in het lespakket van je rijopleiding. En je geeft het gewenste tempo aan, 1 of 2 keer lessen per week of anders. Met onze flexibele lesplanning is er altijd wel wat te regelen.

Naast de standaardpakketten zijn er ook speciale lespakketten. Bijvoorbeeld het lespakket gericht op faalangst en rijangst. De rijinstructeur neemt hier rustig de tijd voor je en overhaast niet. Ook het examen is aangepast. Bij het faalangstexamen krijg je meer tijd en je mag om een time-out vragen.

Gewone of automaat rijles Haaksbergen?

Wil je graag je rijles Haaksbergen volgen in een automaat? Dat kan bij onze autorijschool. We hebben hiervoor speciale automaat pakketten opgesteld. Denk er wel aan dat afrijden in een automaat betekent dat je niet bevoegd bent om een voertuig met handbediende koppelingshendel te besturen. Daarom kiezen de meeste leerlingen in er toch voor om de rijles te doen in een schakelauto, dus zonder automaat. Haal ook je rijbewijs bij Fady One, rijschool Haaksbergen en omstreken.

Click here if you want to take driving lessons in English

Vraag nu een vrijblijvende proefles aan

Snel en voordelig je rijbewijs halen? Neem dan contact op met Fady One, rijschool Haaksbergen. Onze proefles is gratis én vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Tijdens deze proefles maak je kennis met onze rijinstructeur én met onze lesmethode. Mocht je nog vragen hebben, kun je ons bereiken via 06 – 141 809 65.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Voorjaars-actie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!