De weg naar jouw rijbewijs

Fady One is dé rijschool die jou helpt naar een rijbewijs. Bij Fady One staat aandacht en begeleiding op nummer 1 en is daarom onderscheidend van de rest. Met ervaren rijinstructeurs beschikken wij van een hoog slagingspercentage. Zorgt ervoor dat jij snel en goed leert rijden!

Eerste rijlessen

Het volgen van de eerste rijlessen kan erg spannend zijn, maar bij rijschool Fady One ben je bij het juiste adres. Zowel voor jonge als oudere klanten weten wij dat het een beladen proces kan zijn om jouw rijbewijs te halen. Daarom bieden wij lessen aan worden gegeven door ervaren instructeurs, die de gekste dingen al hebben meegemaakt en jou op je gemak zullen stellen. Op die manier weet jij zeker dat je optimaal kunt lessen en uiteindelijk met een rijbewijs wegrijdt na de rijlessen van Fady One.

Begin rijles

Het beginnen met rijlessen wordt langzaam opgebouwd en is op die manier waarschijnlijk minder eng dan je zult verwachten. Zo zullen wij eerst een kort gesprekje met je aangaan, kijken wat je al weet en kunt, om vervolgens op een rustige wijze de les te beginnen, door bijvoorbeeld te rijden op een lege parkeerplaats om het optrekken en schakelen aan te leren. Gevoel speelt hierbij een grote rol en het is belangrijk dat de rijder rustig en kalm blijft. Door op deze manier rustig te beginnen, vallen de eerste rijlessen vaak enorm mee.

Rijinstructeurs

De rijinstructeurs van Fady One zijn enorm ervaren met het geven van rijlessen. Zo hebben zij al enorm veel mensen kunnen helpen met het behalen van hun rijbewijs en kunnen zij omgaan met bijna alle situaties. Wist je bijvoorbeeld al dat de rijinstructeur ten alle tijden kan ingrijpen indien er iets misgaat tijdens de rijles. Zo hebben zij een eigen stel pedalen en een stuur om in te kunnen grijpen. Stel je bijvoorbeeld voor dat je een fietser hebt gemist of een stoplicht. Dan kan de instructeur van Fady One ingrijpen en gevaarlijke situaties voorkomen. Op die manier verandert een mogelijke gevaarlijke situatie in een leerzame ervaring voor de leerling. Dit door het adequate reageren van de instructeur.

Eerste ervaringen

Bij het volgen van de eerste rijles heb je natuurlijk nog geen ervaring met autorijden en dat verwachten wij ook niet van je. Zo zal de instructeur van Fady One bij de eerste lessen nog enkele taken op zich nemen. Denk hierbij aan de wat lastigere kanten van leren autorijden, zoals koppelen en schakelen. Dit zorgt ervoor dat de leerling zich niet direct moet focussen op alle aspecten van het autorijden, maar rustig kan opbouwen. Zo kun je bijvoorbeeld eerst leren sturen of gevoel krijgen voor het gaspedaal. Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Tips voor het halen van je rijbewijs

Het halen van je rijbewijs in natuurlijk het uiteindelijke doel en Fady One doet er alles aan om dat zo snel mogelijk te behalen. Zo kunnen wij al enkele tips geven die zullen helpen bij het leren van autorijden. Simpele dingen kunnen al het verschil maken. Trek bijvoorbeeld comfortabel zittende kleding aan en ontbijt goed. Daarnaast raden wij enorm aan om ook als bijrijder goed op te letten en te leren van anderen die rijden. Op die manier leer jij het niet alleen snel, maar ook goed. Ook raden wij aan om vragen te stellen, want bij Fady One zijn er geen domme vragen. We hebben liever dat je een vraag te veel stelt, zodat je fijner in de auto zit. Als laatste willen we je graag meegeven dat je rustig en kalm moet blijven. Alles komt goed met rijles van Fady One.

Benieuwd naar de mogelijkheden die Fady One jou kan bieden? Neem dan vooral contact met ons op via 0614180965 of info@fadyone.nl. Dan kunnen we samen kijken wat voor jou de beste mogelijkheden zijn. Het snel halen van jouw rijbewijs is ook voor Fady One belangrijk.

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool in Enschede jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Voorjaars-actie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!