De voordelen van het hebben van een rijbewijs

Het hebben van een rijbewijs is enorm handig in het dagelijks leven. Wij zetten graag een aantal voordelen van het hebben van een rijbewijs op een rijtje. Uiteindelijk is je rijbewijs iets wat je een keer in je leven moet halen en daarna nooit meer over na hoeft te denken. Hoe jonger je bent, hoe makkelijker je leert en bovendien heb je dan langer plezier van een rijbewijs. Fady One zou daarom zeggen, haal je rijbewijs zo snel mogelijk. Wij kunnen je hiermee helpen, neem simpelweg contact met ons op voor de mogelijkheden. Dan helpt rijschool Fady One met het halen van je rijbewijs.

Vrijheid

Vrijheid is het grootste voordeel van het hebben van een rijbewijs. Door zelf te bepalen hoe, wat, waar en wanneer heb jij de keuze over jouw reis. Het hebben van een rijbewijs is zo veel meer dan alleen een papiertje, ook geeft het je de vrijheid om je eigen route te bepalen. Je bent hierdoor niet meer afhankelijk van het drukke openbaar vervoer en de daarbij horende reistijden. Je hebt een vervoermiddel van deur tot deur, zonder tussenstops. Zeker als je aan het werk bent, zijn er grote voordelen aan het hebben van een rijbewijs, omdat het een snelle manier van reizen is. Op die manier heb je meer tijd om te werken en ben je minder tijd kwijt aan het op en neer reizen tussen werk en thuis bijvoorbeeld.

Kosten

Een rijbewijs en het hebben van een auto lijkt enorm duur, maar in vergelijking met de kosten voor het reizen met het openbaar vervoer, valt het enorm mee. Bij Fady One bieden we bijvoorbeeld ook een rijbewijs speciaal voor een automaat, dus zonder zelf te hoeven schakelen. Dit biedt voor de klant een voordeel omdat er dan vaak minder rijlessen nodig zijn om af te kunnen rijden. Hierdoor helpt Fady One aan een goedkoper rijbewijs voor zij die een automaat voldoende vinden. Let wel op, met een dergelijk rijbewijs ben je dus niet bevoegd om in een handgeschakelde auto te rijden. Het biedt dus ook een beperking, maar dit hoeft niet voor iedereen uit te maken. Het hebben van een auto wordt ook gezien als duur, maar na het optellen van al je treinkaartjes, taxi’s en andere betaalde vervoermiddelen die een auto vervangt, valt het vaak mee hoe duur dit is. Dit is iets wat voor iedereen zal verschillen, maar dat geldt ook voor de voordelen.

Afrijden duurt lang

In de wandelgangen gaat vaak het gerucht dat het halen van je rijbewijs veel tijd kost, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Omdat wij hebben gemerkt dat klanten graag snel afrijden, biedt Fady One een spoedcursus om je rijbewijs te halen. Door het volgen van een spoedcursus kun jij in veel kortere tijd je rijbewijs halen, door sneller te lessen en van tevoren het afrijden in te plannen. Zo kun je van tevoren plannen wanneer je moet lessen en snel je rijbewijs halen. Naast het aanbieden van een rijbewijs in een automaat, is de spoedcursus één van de dingen die Fady One klanten aanbiedt als service. Zo proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te helpen in het proces van het halen van een rijbewijs. Dit kan voor sommigen een grote stap zijn en daarom doen wij optimaal ons best om jou te ontzorgen.

Leeftijd rijbewijs

Enkele jaren geleden heeft de Nederlandse overheid besloten dat je vanaf je 16.5e levensjaar mag beginnen met autorijlessen. Het is dus niet meer zo dat alleen volwassenen van 18+ mogen lessen, maar je mag veel jonger al beginnen. Je mag vanaf je 17e ook daadwerkelijk afrijden en dus je rijbewijs krijgen. Stel je haalt je rijbewijs bij Fady One voor je 18e verjaardag, dan moet je wel altijd rijden onder begeleiding vanaf je 17e. Je begeleider moet minstens 5 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs en minimaal 27 jaar oud zijn, denk bijvoorbeeld aan je vader of moeder. Bovendien mag je maximaal 5 begeleiders opgeven. Het grote voordeel is dat je vanaf je 18e verjaardag direct zelf de weg op mag, zonder begeleiding! Neem contact op met Fady One om te kijken wat de mogelijkheden voor jouw situatie zijn. Dan zorgen we er samen voor dat je zo snel mogelijk de weg op mag.

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool in Enschede jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Najaarsactie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!