Spoedcursus rijbewijs Hengelo

Op zoek naar een spoedcursus rijbewijs Hengelo? Geen probleem. Bij Autorijschool Fady One volg je een spoedrijopleiding in Hengelo, Enschede en Haaksbergen of andere plaats in de buurt. Zo ben je in no-time klaar voor je praktijkexamen bij het CBR.

Rijbewijs in 2 à 4 weken:

Een spoedcursus rijbewijs Hengelo is handig als je geen tijd of zin hebt om een langdurig rijlessen traject te doorlopen. Normaal gesproken heb je namelijk tussen de 3 à 4 maanden tijd nodig om je rijbewijs te halen. Met een spoedcursus rijbewijs Hengelo bij Autorijschool Fady One ben je dus een stuk sneller klaar. Ideaal om bijvoorbeeld in je vakantie te doen.

 

Schakel of automaat rijbewijs:

Wij bieden bij Autorijschool Fady One de spoedcursus, om snel je rijbewijs te halen, aan in een schakelauto of automaat.

 

Plan een proefles

Sta je te popelen om te beginnen met rijlessen? Ervaar zelf waarom Autorijschool Fady One een goede rijschool is met oog voor jou. Vraag direct een proefles aan via ons online formulier of maak een afspraak via Whatsapp. Wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen. Tijdens de proefles schat de instructeur in hoeveel lessen je nodig hebt, zodat jij weet waar je aan toe bent.

 

Looking for an English-speaking driving instructor?

Our driving school in Hengelo, Enschede and Haaksbergen also offers driving lessons in English. For more information, please contact us.

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool in Enschede jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Kies je lespakket

Je bent bij ons altijd vrij om zelf je lespakket te kiezen, wat inhoudt dat jij zelf bepaalt hoeveel lessen je vooraf wilt opnemen in het lespakket van je rijopleiding. Hier vindt je al onze lespakketten Om je daarbij goed op weg te helpen en je een eerlijk advies te geven, zal de instructeur jou na je proefles adviseren over je lespakket. Op basis van diverse inzichten krijg je dus een eerlijk pakketadvies, zodat jij uiteindelijk als het goed is precies genoeg lessen hebt waarbinnen jij je rijbewijs zult halen.

Haal snel je rijbewijs met de spoedcursus rijbewijs Hengelo!

Vraag nu jouw proefles aan

Haal je rijbewijs zo snel mogelijk!

Op het moment dat jij je rijbewijs wilt halen, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk doen. Daarom doen wij van Fady One Rijschool er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen aan het snel behalen van jouw rijbewijs. Door onze vele jaren ervaring en kennis van het rijden, zijn wij perfect geschikt om het jou snel te leren. Zo bieden we niet alleen kwalitatief hoogstaande rijlessen aan, maar ook spoedcursussen. Op die manier kun jij zo snel mogelijk veilig de weg op. In dit artikel bespreken wij hoe jij je rijbewijs zo snel mogelijk kunt behalen bij Fady One rijschool.

Bij onze rijschool proberen wij onze leerlingen zo goed mogelijk te helpen, en vaak krijgen we dan ook de vraag of wij spoedcursussen aanbieden. Dit vooral vanwege de vaak lange wachttijden tussen rijlessen, of om het praktijkexamen bij het CBR in te plannen. En we hebben goed nieuws, Fady One rijschool biedt spoedcursussen aan! Door een spoedcursus te volgen bij Fady One rijschool kun jij binnen 1 of enkele maanden al zelfstandig de weg op, zonder dat dit afdoet aan de veiligheid of kwaliteit van de lessen. Zo hebben wij al vele leerlingen in de afgelopen jaren veilig de weg op geholpen. Wat de stappen zijn om bij Fady One jouw rijbewijs te halen bespreken wij verder hieronder.

De eerste stap van het afrijden is het behalen van jouw theorie-examen. Je mag namelijk wel lessen, maar niet afrijden zonder een behaald theorie-examen. Hier kun je natuurlijk zelf voor studeren. Zo kun je het theorieboek bestellen, zelf het examen inplannen, hiervoor studeren en het hopelijk behalen. Daarentegen hebben wij gemerkt dat veel leerlingen wat begeleiding willen in dit proces, en daarom bieden wij een spoedcursus theorie aan voor onze leerlingen. Bij deze cursus leer jij alles wat je moet leren, en regelen wij het inplannen van het theorie-examen. Dit geeft jou wat rust, waardoor je je beter kunt focussen op de gepresenteerde theorie. Wij hebben gezien dat dit het slagingspercentage ten goede komt. Indien je geïnteresseerd bent in een spoedcursus theorie voor jouw rijbewijs, neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0614180965, of anders per mail op info@fadyone.nl.

De volgende stap is het volgen van de rijlessen, maar dit moet natuurlijk geen jaar of jaren duren. Hoe bereiken wij dit? Allereerst draait het natuurlijk om het leren rijden voor de leerling, en dat is een kwestie van oefenen. Door veel uren in de auto te zitten, krijg je kennis en ervaring, waardoor je leert veilig te rijden. Daarom is de eerste stap van een spoedcursus het inplannen van veel lessen, verdeeld over enkele weken, zodat je binnen misschien wel een maand je benodigde lesuren kunt hebben gedraaid. Indien je extra tijd nodig hebt om alles goed onder de knie te krijgen, of geen tijd hebt om in 1 maand alle benodigde lessen te volgen, kan dit natuurlijk ook over 2 of 3 maanden worden verspreid.

Hoeveel rijlessen heb je dan nodig voor een spoedcursus bij Fady One rijschool. In Nederland heeft een leerling gemiddeld 43 uur rijles nodig, en je kunt je voorstellen dat als je dit eens per week doet, je bijna een jaar bezig bent met lessen. Dit proberen wij dan ook sneller te doen door middel van onze spoedcursussen. De oplossing is dan ook simpel, les 3 of 4 keer per week bij ons, met lessen van 3 of 4 uur per keer. Op die manier kom jij zo snel mogelijk aan jouw benodigde aantal lesuren om veilig te kunnen afrijden. 43 uur zit namelijk ook in een gewone werkweek, dus zou jij veel sneller moeten kunnen afrijden dan pas na een jaar!

Hoe de lessen eruit zien is ook belangrijk voor een goede instructie. De lessen bij Fady One proberen wij altijd zo in te plannen dat jij met dezelfde rij instructeur rijdt. Op die manier proberen wij onze leerlingen op het gemakt te stellen, waardoor jij je kunt richten op het leren rijden. Gezien onze instructeurs vele jaren ervaring en kennis hebben weten zij precies wat jij nodig hebt aan ondersteuning tijdens de lessen. Je weet wie er naast je zit, en diegene kun je vertrouwen. Ook dit draagt bij aan hoe snel jij het veilig rijden op weet te pakken. Door goede begeleiding en toezicht in de auto van onze ervaren rij deskundigen, leer jij het snelste rijden!

Interesse gekregen in een spoedcursus rijbewijs voor dan wel je theorie, dan wel je praktijkexamen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Bel ons, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0614180965, of anders per mail op info@fadyone.nl. Zo helpen wij ook jou zo snel mogelijk veilig de weg op!

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Voorjaars-actie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!