Fady One: Rijschool Oldenzaal

Woon je in Oldenzaal en ben je op zoek naar een rijschool Oldenzaal? Dan ben je bij Fady One aan het juiste adres! Fady One is een betrouwbare rijschool waarbij het doel is dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Onze rijschool beschikt over ervaren rijinstructeurs en heeft daardoor een hoog slagingspercentage. Bij onze rijschool Oldenzaal ben je geen nummertje, daardoor onderscheidt Fady One zich van andere rijscholen die minder persoonlijke begeleiding bieden. Bij Fady One heb je binnen 2 tot 8 weken al je rijbewijs!

Rijles Oldenzaal bij Fady One

  • Binnen twee tot acht weken jouw rijbewijs behaald;
  • Les met een bevoegd instructeur (IBKI);
  • Flexibele lesplanning;
  • In vijf stappen naar jouw rijbewijs.

Wil je ook snel en voordelig jouw rijbewijs halen? Neem dan direct contact op met Fady One: rijschool Oldenzaal voor een gratis proefles. Deze kun je zeer eenvoudig via onze website aanvragen.

Rijles Oldenzaal als minderjarige

In Nederland is het mogelijk om al vanaf je 17e levensjaar rijlessen te volgen. Bij Fady One rijschool Oldenzaal helpen we je graag nog voor je 18e aan een rijbewijs en kun je dus op je 17e al afrijden door rijles Oldenzaal. Dit geeft je de mogelijkheid om tot je 18e te rijden onder begeleiding van een rijcoach. Dit moet een coach zijn die minstens 27 jaar oud is en al 5 jaar een rijbewijs heeft. Haal jouw vervroegde rijbewijs bij Fady One: rijschool Oldenzaal.

Beste rijschool Oldenzaal

Fady One is om verschillende redenen de beste rijschool van het Oosten. Net zoals andere rijscholen kun je natuurlijk rijlessen bij ons volgen, maar Fady One gaat altijd voor extra.

Fady One past zich aan aan de wensen van de leerlingen. Door onze persoonlijke aanpak kan iedereen bij ons het pakket vinden wat bij diegene past. Deze persoonlijke aanpak geldt ook voor onze instructeurs, die zich volledig inzetten voor een veilige en ook aangename manier van rijles Oldenzaal. Het autorijden kan voor leerlingen een enge eerste stap zijn en om deze spanning weg te nemen speelt de begeleiding van de instructeurs natuurlijk een grote rol.

 

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool Oldenzaal jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Pakketten

Rijschool Oldenzaal Fady One biedt verschillende pakketten aan. Wil je lessen in een schakelauto, automaat of zoek je naar een spoedpakket? Fady One heeft het allemaal!

Daarnaast staat de leerling bij ons centraal. Zo bieden wij onze leerlingen:

• Flexibele lesplanningen;
• Ruime openingstijden voor contact via zowel bellen, appen (0614180965) als email (info@fadyone.nl);
• Mogelijkheid tot faalangstexamen;
• Spoedpakket behalen rijbewijs;
• Automaat of schakel lessen;
• Rijles Oldenzaal voor minderjarigen;
• Theorie-examen, tussentijdse toets en afrijden door ons geregeld.

Rijles bij rijschool Oldenzaal

Fady One rijdt voornamelijk in de volgende dorpen en steden: Enschede, Hengelo, Haaksbergen, Oldenzaal, Losser en Denekamp. Woon je hier of in de buurt van deze omgeving, dan is rijschool Fady One dé rijschool voor jou. Wij helpen je graag snel en goed in het behalen van jouw rijbewijs.

Kun jij je hierin vinden en wil je graag starten met je eerste rijles bij Fady One? Kom dan in contact met onze autorijschool Oldenzaal.

Kwalitatieve rijlessen

Rijles Oldenzaal kiezen kan soms een uitdaging zijn gezien het brede aanbod. Echter, voor wie op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid, is Fady One een uitstekende keuze. Deze rijschool staat bekend om zijn professionele benadering en heeft al talloze studenten in Oldenzaal geholpen hun rijbewijs te behalen. Rijles Oldenzaal bij Fady One betekent persoonlijke aandacht, flexibele planning en vooral focus op het zelfverzekerd maken van de leerling achter het stuur. Bij het kiezen voor rijles in Oldenzaal, is het absoluut de moeite waard om Fady One te overwegen. Uiteindelijk is het doel dat je niet alleen slaagt voor je examen, maar ook veilig en zelfverzekerd de weg op kunt in en rondom Oldenzaal.

Naast de hoogwaardige kwaliteit van rijles Oldenzaal die Fady One biedt, is er ook veel aandacht voor het individuele leertempo van elke student. Men begrijpt dat iedereen uniek is en daarom wordt elke rijles Oldenzaal zorgvuldig aangepast aan de behoeften en het niveau van de student. Fady One beschikt over ervaren instructeurs die geduldig en vaardig zijn in het overbrengen van hun kennis. Het is dus niet alleen het behalen van het rijbewijs dat centraal staat; het gaat er vooral om dat je je als bestuurder zeker voelt op de weg. Dit is essentieel voor de veiligheid van zowel de bestuurder als andere weggebruikers. Bovendien zijn de tarieven van deze rijschool competitief, wat betekent dat je kwalitatieve rijles Oldenzaal krijgt zonder de hoofdprijs te betalen. Kiezen voor Fady One is kiezen voor een toekomst waarin je vol vertrouwen deelneemt aan het verkeer.

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Voorjaars-actie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!