Rijles in het Engels

Het volgen van rijlessen kan al stressvol genoeg zijn, zeker als je de Nederlandse taal niet beheerst. Om die reden biedt Fady One rijschool ook rijles in het Engels aan. Zo kunnen wij ook internationale klanten helpen met het behalen van hun rijbewijs, zonder dat zij last ondervinden van het niet spreken van de Nederlandse taal. Wij rijden voornamelijk in de omgeving van Enschede en zouden dan ook klanten in de omgeving Twente kunnen helpen. Onze rijinstructeurs zijn welbespraakt in de Engelse taal en hebben ervaring in het geven van Engelse rijles. Dus ze kunnen je zo perfect de weg op helpen. Indien je geïnteresseerd bent in wat Fady One rijschool te bieden heeft, neem dan contact met ons op. Zo kunnen we kijken wat wij jou kunnen bieden!

Taalbarrière Engels  

Naast de dagelijkse onhandigheden die het niet spreken van de Nederlandse taal in Nederland biedt, is het vaak ook lastig voor internationalen om hun rijbewijs te halen hier. Dit zou daarentegen geen enkel probleem vormen bij Fady One, gezien wij ook rijles in het Engels aanbieden. Zo hoeft de taalbarrière helemaal geen probleem meer te vormen om jou zo snel mogelijk de weg op te helpen. Naast het voordeel van een fijnere rijles in een door jou gesproken taal, begrijp je ook beter wat onze instructeur uitlegt als je de taal goed beheerst die gesproken wordt. Door Engelse rijles te volgen worden miscommunicaties met hen die geen Nederlands spreken voorkomen. Zo helpt rijschool Fady One mensen veilig de weg op.  

Instructies Engelse rijles 

Het volgen van Engelse rijles houdt in dat alle aspecten van het autorijden in het Engels worden behandeld. Dit begint al bij de eerste uitleg over de auto, waar alle knopjes en pedalen zitten en voor dienen. Vervolgens wordt ook tijdens de rijles alles volledig in het Engels gedaan, om de klant op zijn of haar gemak te stellen. Door het hoge niveau van Engels van de Fady One rijinstructeurs kan er naast de benodigde rijles in het Engels ook het één en ander besproken worden naast het autorijden. Zo hoeft niet alles over de rijles te gaan en is er een fijne sfeer in de auto voor zowel de klant als instructeur en eventuele bijrijder. Tijdens de rijles zullen ook alle bijzondere verrichtingen worden doorgenomen en beproefd, uiteraard in het Engels. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld de hellingproef, achteruit rijden of keren.

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool Oldenzaal jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Volledig afgestemd aan de klant

Fady One rijschool vindt het cruciaal om te voldoen aan de wensen en eisen van de klant. Zo zijn wij ook vroeg begonnen met het aanbieden van Engelse rijles, gezien wij deze vraag kregen vanuit onze klantenkring. Naast het bieden van deze service, bieden wij van Fady One nog enkele extra’s die vaak door klanten worden gewaardeerd. Hierbij moet je denken aan het aanbieden van een spoedcursus en een rijbewijs voor enkel automaat auto’s. Beide pakketten bieden wij aan omdat klanten hier behoefte aan hadden en zijn sindsdien vaak door klanten gekozen. Indien je interesse hebt in Engelse autorijles, automaat en/of een spoedpakket voor het behalen van je rijbewijs, ben je bij Fady One aan het juiste adres.

Contact

Neem contact op met Fady One om te kijken wat wij jou kunnen bieden. Het snel halen van jouw rijbewijs is wat wij beiden willen en dit begint bij contact opnemen met ons. De Engelse autorijles die wij aanbieden zijn in de omgeving van Enschede, Hengelo, Haaksbergen, Oldenzaal, Losser en Denekamp. In al deze locaties bieden wij ook de bovengenoemde pakketten (Engels, automaat of spoed) aan.

Contact opnemen kan via +31614180965, of via de mail op info@fadyone.nl. Dan staan we je graag te woord en bespreken we jouw mogelijkheden om zo snel mogelijk de weg op te kunnen door rijschool Fady One!

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Voorjaars-actie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!