Rijles automaat Oldenzaal biedt je nieuwe kansen

Automaat rijles Oldenzaal biedt je nieuwe kansen. Kansen om mee te gaan met de tijd en kansen om je rijbewijs op een andere manier te behalen dan normaal. Het is je vast niet ontgaan dat elektrische auto’s een opmars maken in de wereld. Je ziet ze steeds vaker en ze worden ook vaker verkocht. We gaan ervan uit dat over een aantal jaar de handgeschakelde auto’s compleet uit het straatbeeld zijn verdwenen. Daarom is dit jouw kans om alvast mee te gaan met de tijd en hier je voordeel uit te halen.

De pakketten voor rijles automaat Oldenzaal

Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen, wanneer je besluit om rijles te nemen in een automaat. Maar hoe weet je nou of automaat rijles bij jou past? Ten eerste kun je een gratis proefles plannen. Tijdens deze les maak je kennis met je instructeur, de auto en het verkeer. Ben je er dan nog niet helemaal uit en wil je graag wat meer lessen nemen voordat je een beslissing neemt? Dan kan je kiezen voor een kennismakingspakket. Dit pakket bestaat uit drie rijlessen. Hierna kun je kiezen voor één van de meest gekozen pakketten. Het gemiddelde zit op 35 lessen, maar er zijn ook pakketten die meer of minder lessen aanbieden. Inbegrepen bij deze pakketten zit de tussentijdse toets, het praktijkexamen en een eventueel herexamen. Naast de standaard pakketten heb je ook nog een spoedpakket. Wil je graag snel je automaat rijbewijs Oldenzaal halen? Dan is het spoedpakket echt iets voor jou. Met genoeg veel concentratie en inzet kun je je automaat rijbewijs al behalen binnen 19 rijlessen! Daarnaast is er nog een faalangst pakket. Heb je last van faalangst of van negatieve prestatiedruk, maar wil je toch graag je automaat rijbewijs Oldenzaal behalen? Dan is het faalangst pakket perfect voor jou. In dit pakket zit een herexamen bijgevoegd zodat de druk op het presteren wordt verlaagd, want je hebt immers nog een tweede kans. Ook heb je de mogelijkheid om een pauze in te lassen tijdens je examen. In deze tijd heb je dan de mogelijkheid om even te ontspannen en tot rust te komen. Door veel mensen met faalangst wordt dit als prettig ervaren.

Het theorie-examen bij automaat rijles Oldenzaal

Net als bij een handgeschakelde auto hoort bij automaat rijles Oldenzaal ook een theorie-examen. Net als voor het praktijkexamen wordt hier een pakket voor aangeboden. Je kunt hier ondersteuning krijgen van je instructeur door naast hem plaats te nemen en samen de situaties die jullie tegenkomen te bespreken. Door visualisatie en zelf meemaken onthoudt je beter en sneller. Je kunt het dan ook tijdens je examen makkelijker terughalen. Daarnaast zit er in het theoriepakket een theoriecursus waar een onbeperkt aantal uren van gebruik kan worden gemaakt. Ook is er een lesboek met CD inbegrepen, waar je zelf uit kunt studeren om je zo goed voor te bereiden op je theorie-examen.

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool in Enschede jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

De blokken van rijles automaat Oldenzaal

Rijles automaat Oldenzaal biedt je de mogelijkheid om verschillende blokken toe te voegen aan jouw pakket. Het eerste blok waar je uit kunt kiezen is een rijles blok. Dit blok bestaat uit 4 rijlessen. Elke les duurt 60 minuten en tijdens deze lessen kun je al veel ervaring opdoen. Dit blok is ideaal als je nog niet zeker bent of rijles automaat in Oldenzaal bij je past. Ook is er de mogelijkheid om voor een DUO-lesblok te kiezen. Met dit blok maak je kennis met verschillende omstandigheden. Je krijgt les in de bijzondere verrichtingen, zodat je deze snel onder de knie hebt. Dit is gunstig als je overweegt om een toetsblok erbij te nemen. Een toetsblok bestaat uit de tussentijdse toets en deze toets is alleen gericht op de bijzondere verrichtingen. Als je slaagt voor de tussentijdse toets hoef je de bijzondere verrichtingen niet meer te doen bij je praktijkexamen. Ook ga je starten met een snelweg training.

Tijdens deze training leer je de kunst van invoegen, inhalen en uitvoegen. Ook krijg je bij dit blok nog avondtrainingen. Bij deze trainingen leer je hoe het is om in het donker, met slecht zicht, te rijden. Het is belangrijk dat je kennismaakt met alle situaties die zich kunnen voordoen.

De voordelen van rijles automaat Oldenzaal

Zoals bovenaan de tekst al staat beschreven biedt automaat rijles Oldenzaal vele nieuwe kansen ten opzichte van handgeschakelde rijlessen. De kans om mee te gaan met de tijd en vooruit te lopen op de innovaties. Naast dat er nieuwe kansen worden geboden, heeft automaat rijles Oldenzaal vele voordelen. Een voordeel van het rijden in een automaat is dat je tijdens het rijden minder hoeft na te denken over de dingen die je moet doen dan wanneer je in een handgeschakelde auto rijdt. Hierdoor heb je volledige concentratie op dat wat er om jou heen gebeurd. Een ander voordeel is dat het behalen van je rijbewijs hierdoor een stuk makkelijker wordt. Je hebt minder tijd nodig om al die handelingen te leren en te automatiseren. Een nadeel is dat je met een rijbewijs voor een automaat alleen in een automaat mag rijden en niet in een handgeschakelde auto. Daarentegen hoor je steeds meer dat de opkomst van elektrische, hybride en dus ook automatische auto’s flink groeit. De verwachting is dat de handgeschakelde auto’s uit het straatbeeld zullen verdwijnen.

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Voorjaars-actie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!