Hoe ziet het praktijkexamen eruit?

De instructeur van Autorijschool Fady One zorgt ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent bij het CBR, dat geeft rust, waardoor je met zo min mogelijk zenuwen het examen in kan gaan. Het examen zal ongeveer 55 minuten duren inclusief ontvangst en nabespreking.

Wat wordt er getoetst? 

De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden en of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. Voor het begin van het examen zal de examinator de persoonlijke gegevens controleren aan de hand van een geldig identiteitsbewijs en zal de examinator uitleg geven over hoe het examen gaat verlopen. Eenmaal buiten gekomen wordt er een ogentest afgenomen. Bij deze test moet je het kenteken oplezen op 25 meter afstand. Daarna loop je samen met de instructeur en examinator naar het voertuig en kunnen er zowel in als buiten de auto een aantal technische vragen gesteld worden.

 

 

Tijdens het examen let de examinator onder andere op:

 

  • De beheersing van de auto
  • Het kijkgedrag
  • Het goed voorrang verlenen
  • Het in- en uitvoegen
  • Het inhalen
  • Het rijden op kruispunten en rotondes
  • Het uitvoeren van twee bijzondere verrichtingen

De uitslag

Nadat je terug bent bij het CBR examencentrum krijg je meteen te horen of je wel of niet geslaagd bent.

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool in Enschede jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Schakel of automaat rijbewijs:

Bij Autorijschool Fady One kun je ook kiezen voor de spoedcursus om je rijbewijs te halen. Dit kan in een automaat of een normale schakelauto.

 

Plan een proefles:

Vraag direct een proefles aan via ons online formulier of maak een afspraak via Whatsapp. Wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen. Tijdens de proefles schat de instructeur in hoeveel lessen je nodig hebt en heb je dus direct een goede indicatie van hoe lang je ermee bezig zult zijn.

 

Looking for an English-speaking driving instructor?

Our driving school in Hengelo, Enschede and Haaksbergen also offers driving lessons in English. For more information, please contact us.

Kies je lespakket

Je bent bij ons altijd vrij om zelf je lespakket te kiezen, wat inhoudt dat jij zelf bepaalt hoeveel lessen je vooraf wilt opnemen in het lespakket van je rijopleiding. Hier vindt je al onze lespakketten Om je daarbij goed op weg te helpen en je een eerlijk advies te geven, zal de instructeur jou na je proefles adviseren over je lespakket. Op basis van diverse inzichten krijg je dus een eerlijk pakketadvies, zodat jij uiteindelijk als het goed is precies genoeg lessen hebt waarbinnen jij je rijbewijs zult halen.
Vraag nu jouw proefles aan

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Najaarsactie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!