Spoedcursus autorijles: binnen 2 tot 4 weken je rijbewijs

Heb je snel je rijbewijs nodig voor je werk of studie? Of heb je geen zin om maandenlang te lessen? Dan is de spoedcursus autorijles van Fady One precies wat je nodig hebt. Binnen vier weken haal jij jouw rijbewijs. 

Aantal lessen

Binnen deze spoedcursus krijg je 19 lessen van 60 minuten. Daarna leg jij al snel jouw praktijkexamen af. Hoe de 19 lessen verdeeld worden, bespreek je met de rijcoach. De mogelijkheden zijn al om binnen 10, 15 of 20 dagen je rijbewijs te halen. Je rijdt 3 tot 4 lesuren achter elkaar, zodat je het snel leert. Je zit veel langer achter het stuur dan bij een gewone rijles, dus je doet sneller meer rijervaring op.

Theorie-examen nog niet gehaald?

Wanneer je je theorie-examen nog niet hebt gehaald, haal deze dan voordat je start met de spoedcursus autorijles bij Fady One. Wanneer je deze in the pocket hebt voordat je start met je rijlessen, kun je snel op praktijkexamen! Een praktijkexamen mag je niet afleggen wanneer je jouw theorie-examen nog niet in bezit hebt. 

Met het pakket Theorie Examen van Fady One behaal je succesvol jouw theorie-examen en kun je direct met de spoedcursus aan de slag!

Wat houdt het pakket spoedcursus autorijles in?

  • 19 rijlessen
  • 60 minuten per les
  • Praktijkexamen
  • Persoonlijke begeleiding door jouw rijcoach

Prijzen

Het is bij Fady One mogelijk om te lessen in een automaat-auto of in een schakelauto. Heb je een voorkeur, laat dit dat weten zodra je je aanmeldt. 

Spoedpakket HandschakelingSpoedpakket Automaat
€ 1199,-€ 1249,-

 

Gratis proefles

Wil je de spoedcursus zo snel mogelijk inplannen? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken voor een GRATIS proefles. Met een proefles bepalen wij of je de capaciteiten in je hebt voor een spoedcursus. Het is belangrijk dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel hebt. Weet wel: de proefles is alleen gratis wanneer je ook echt bij Rijschool Fady One komt lessen.

Heb je minder dan 19 lessen nodig? Dan betalen wij het verschil aan je terug!

Heb je meer dan 19 lessen nodig, dan komen er rijleskosten bij.

Najaarsactie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!