Automaat of handgeschakelde auto?

Wat is een automaat?

Om een lange verhaal kort te maken: bij een automaat worden de versnellingen niet meer met de hand gedaan, maar gaat alles automatisch. Ook stopt de motor van de auto niet bij hard remmen.

Verdwijnt de handschakel auto van de markt?

Het is nog niet duidelijk of de handgeschakelde auto in de toekomst zal verdwijnen, maar de verwachting is dat er steeds meer automatische auto’s op de markt zullen komen. Maar wat op dit moment erg opvalt is dat de meeste moderne auto’s worden gemaakt met een automatische versnellingspook. en dat geeft al aan dat auto’s met handgeschakelde versnellingsbak in de toekomst minder zullen worden gemaakt.

Terug naar de vraag automatische of handgeschakelde versnellingsbak?

Het lijkt er inmiddels op dat rijden in een automaat veel meer voordelen heeft dan rijden in een handgeschakelde versnellingsbak. Objectief gezien zou dat het geval kunnen zijn. Maar uiteindelijk bepaal je altijd zelf wat je het leukst vindt. 15, 25 jaar geleden was de keuze makkelijker geweest. Een automaat was in die tijd inefficiënt en lomp. Tegenwoordig is een automaat nog zuiniger dan een handgeschakelde versnellingsbak, omdat een automaat meer versnellingen heeft en daardoor altijd op de optimale snelheid loopt. En zodra jongere mensen in een automaat gaan rijden, verdwijnt het truttige beeld vanzelf.

Haal je automaat rijbewijs bij Autorijschool Fady One

Bij Autorijschool Fady One bieden we ook de mogelijkheid om rijles te nemen in een automaat.
Natuurlijk wil je eerst weten of automaat rijles iets voor jou is. Daarom kun je een gratis proefles inplannen. Tijdens deze proefles leer je de beginselen van automaat rijlessen in Enschede. Samen met de rijinstructeur kijk je of dit voor jou geschikt is. Daarna zijn er verschillende pakketten beschikbaar. Bij Autorijschool Fady One in Enschede kun je kiezen uit verschillende automaat pakketten.

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool in Enschede jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Najaarsactie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!