Rijles in een automaat bij Autorijschool Fady One

Als je tijdens de rijlessen met een schakelauto merkt dat je veel moeite hebt met het schakelen of je hebt een prettiger gevoel bij het rijden in een automaat, dan is het mogelijk om rijles in een automaat te volgen bij Autorijschool Fady One. Veel aspecten uit je rijles komen overeen met de reguliere lessen, maar er zijn ook veel verschillen. Je kunt van tevoren in overleg gaan met de Automaat rijschool in Haaksbergen om te vragen wat er voor jou mogelijk is qua rijlessen in een automaat. Sommige mensen komen er na een moeizaam traject in een ‘gewone’ auto pas achter, nadat ze veel geld betaald hebben voor rijlessen in een schakelauto, dat het voor hen niet werkt en stappen dan alsnog over op rijles in een automaat bij de automaat rijschool in Haaksbergen.

Verschillen tussen rijles in een automaat en in een schakelauto

Eén van de grootste verschillen tussen het rijden in een automaat en een schakel auto is dat je minder handelingen hoeft uit te voeren. Jij hoeft je alleen maar goed te focussen op de weg. Een nadeel van een automaat-rijbewijs is dat je niet in een schakelauto mag rijden, maar geen zorgen daarover want bijna alle nieuwe auto’s zijn standaard automaat tegenwoordig.

 

Spoedcursus automaat bij automaat rijschool in Haaksbergen

Wil je je rijbewijs halen binnen 2 tot 4 weken, omdat je rijbewijs snel nodig hebt voor je werk, school of omdat je geen zin hebt om lang te wachten op je rijbewijs? Dan is de spoedcursus automaat van Fady One wat je nodig hebt.

Waarom automaat rijles?

Er zijn diverse redenen waarom je zou kunnen kiezen voor automaat rijles in Haaksbergen. Hieronder zijn een aantal punten benoemd.

 

Autisme/ADHD

Ook voor mensen met bijvoorbeeld autisme of ADHD kan automaatrijles een uitkomst zijn. Onze automaat instructeur  heeft al ervaring met het geven van automaat lessen voor mensen met autisme, faalangst en mensen met een medische beperking.

Faalangst

Door het schakelen weg te nemen kunnen we samen met jou focussen op de belangrijkste punten om je rijbewijs te halen. Heb jij je rijbewijs al maar durf je niet meer de weg op? Onze instructeur  geeft met een paar lessen je graag je zelfvertrouwen weer terug!

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool in Enschede jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Kies je lespakket

Je bent bij ons altijd vrij om zelf je lespakket te kiezen, wat inhoudt dat jij zelf bepaalt hoeveel lessen je vooraf wilt opnemen in het lespakket van je rijopleiding. Hier vindt je al onze lespakketten Om je daarbij goed op weg te helpen en je een eerlijk advies te geven, zal de instructeur jou na je proefles adviseren over je lespakket. Op basis van diverse inzichten krijg je dus een eerlijk pakketadvies, zodat jij uiteindelijk als het goed is precies genoeg lessen hebt waarbinnen jij je rijbewijs zult halen.
Vraag nu jouw proefles aan

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Voorjaars-actie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!