Een gratis proefles bij Fady One

De auto proefrijles is mogelijk bij Autorijschool Fady One voor een automaat en een schakelauto. Het geeft je de mogelijkheid om het autorijden te ervaren. Ben je 16,5 jaar oud en kan je niet wachten om je autorijbewijs te behalen? Dan is de proefles auto de beste eerste keuze.

Waarom een proefrijles?

Tijdens de autoproefles maak je kennis met je vaste rijinstructeur en aan het eind van de proefles auto weet je:

  • hoeveel autorijlessen je minimaal nodig hebt;
  • welk rijlespakket het voordeligst voor je uitpakt;
  • wat de kosten zullen zijn.

 

Wat doe je bij een proefrijles?

Een proefles is een volwaardig autorijles. Heb je nog nooit eerder auto gereden, dan start je nu met de eerste rijles van je auto rijopleiding. Dat begint natuurlijk met weten hoe de auto in elkaar zit. Daarna ga je je stoel en spiegels goed instellen en rijden maar! In eerste instantie zul je leren sturen. Dat gaat vaak snel goed! Vervolgens mag je beginnen met gasgeven en remmen. Gaat dat ook al goed tijdens de auto proefrijles, dan mag je zelf proberen op te schakelen en terug te schakelen.

Schakelen en en terugschakelen doe je natuurlijk niet als je een auto proefrijles hebt in een automaat auto.

Vind je het spannend? Dat is nergens voor nodig! De rijinstructeur zit naast je. Hij kan vanuit zijn kant van de lesauto ook de pedalen voor koppeling, gas en remmen bedienen. Ook heeft hij extra spiegels, zodat hij alles goed in de gaten kan houden tijdens je autorijlessen.

Vraag direct een proefles aan

Wil je bij onze rijschool in Enschede jouw rijbewijs komen halen? Vraag dan direct en proefles aan via onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen of WhatsAppen naar 06 – 141 809 65.

Auto proefrijles voor gevorderden

Een auto proefrijles is ook aan te raden voor gevorderde kandidaten. Het is een goede manier om te zien hoeveel autorijlessen je nog nodig hebt en welk rijlespakket het beste bij jou past. Tijdens de proefles  zal de instructeur kijken wat je al beheerst en waaraan je nog moet werken.

Aan de hand van je rijprestaties kan hij/zij zien hoe goed de geleerde onderdelen verlopen en op welke onderdelen er nog geoefend moet worden. Na de proefrijles zal de instructeur je een advies op maat geven. Je weet nu hoeveel autorijlessen je nog nodig hebt en welk lespakket het voordeligst voor je zal zijn.

Spoedcursus bij Autorijschool Fady One

Wil je je rijbewijs halen binnen 2 tot 4 weken? Misschien omdat je het nodig hebt voor je werk of school of omdat je geen zin hebt om maanden lang te wachten, dan is de spoedcursus rijbewijs bij Autorijschool Fady One wat je nodig hebt.

Kies je lespakket

Je bent bij ons altijd vrij om zelf je lespakket te kiezen, wat inhoudt dat jij zelf bepaalt hoeveel lessen je vooraf wilt opnemen in het lespakket van je rijopleiding. Hier vindt je al onze lespakketten Om je daarbij goed op weg te helpen en je een eerlijk advies te geven, zal de instructeur jou na je proefles adviseren over je lespakket. Op basis van diverse inzichten krijg je dus een eerlijk pakketadvies, zodat jij uiteindelijk als het goed is precies genoeg lessen hebt waarbinnen jij je rijbewijs zult halen.
Vraag nu jouw proefles aan

Wat zeggen leerlingen over Fady One

“De 1e lessen die ik bij jou heb gevolgd heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Ik beveel dan ook iedereen deze rijschool aan.”

– Gerben Schoenmaker
Hengelo

“Fady has a comfortable style of giving driving lessons and guides the student smoothly. Fady’s guidance is direct and useful.”

– Osam
Hengelo

“Het was een mooie rit, ik heb veel gedaan en veel geleerd.”

– Lorenzo Brinkman
Deurningen.

Stel jouw vraag

 

Stel je vraag

Contact

Telefoon: 0614180965
WhatsApp: 0614180965
E-mail: info@fadyone.nl
Münsterstraat 16
7543 ZP Enschede

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten

Najaarsactie!

€ 2,50 Korting op elke rijles

You have Successfully Subscribed!